WARIANT MIĘSNY


PRZYSTAWKA
Carpaccio z polędwicy wołowej na selerze naciowym z kaparami i wiórami parmezanu
ZUPA
Krem z pieczonej papryki i pomidorów z paskami grillowanego kurczaka i bazyliowym pesto
DANIE GŁÓWNE
Udko z kaczki duszone z morelami, jabłkami i śliwkami wędzonymi podane z kluskami śląskimi i czerwoną kapustą z dodatkiem truskawki
DESER
Tarta z prażonymi jabłkami lodami śmiatankowymi

 

 

 

WARIANT RYBNY


PRZYSTAWKA
Pierożki ze szpinakiem i ricottą na sosie z suszonych pomidorów
ZUPA
Consomme z leśnych grzybów z dodatkiem truflowych, francuskich klusek
DANIE GŁÓWNE
Filet z morszczuka australijskiego gotowany w klarownym bulionie z dodatkiem kopru włoskiego, liści limonki, krewetek, zielonych szparagów i pomidorków, podany z ziemniaczkami perłowymi i sosem z crème fraiche
DESER
Sernik z bezą kokosową i musem malinowym

 

 

WARIANT WEGETARIAŃSKI


PRZYSTAWKA
Płatki pieczonego w soli morskiej buraka, podane na liściach rukoli, ze strużynami tofu i zroszone oliwą czosnkową
ZUPA
Duet z dyni i batatów podany z korzenno-pietruszkowym falafelem
DANIE GŁÓWNE
Tagliatelle w sosie z suszonych pomidorów z dodatkiem szpinaku, szparagów, karczochów oraz cebulek cipollini
DESER
Wegański mus czekoladowy z marynowanymi wiśniami

 

 

Aby poszukiwania prezentu były jeszcze lepsze, używamy ciasteczek (ang. cookies) w celach statystycznych i marketingowych. Polityka prywatności